Home » , » Teknik Menjilat Kemaluan Istri.. ahhhh..

Teknik Menjilat Kemaluan Istri.. ahhhh..

Written By Sylvia Goh on Thursday, October 8, 2015 | 8:35 AM

http://sakuratoto.com/?ref=jovial88

Apakah teknik menjilat kemaluan isteri yang terbaik? Pada masa sekarang ramai pasangan yang sudah sadar akan kepentingan bermain foreplay, atau proses pemanasan ketika berhubungan asmara.

Sa;lah satu aktivitas yang sering dilakukan ketika permainanan foreplay ialah seks oral. Seks oral atau menjilat kemaluan pasangan adalah teknik foreplay yang hebat dan boleh membuatkan pasangan hilang kawalan ketika berasmara. Para suami perlu menggunakan dan memanfaatkan teknik ini untuk membuatkan isteri anda puas dan bersedia sepenuhnya untuk aksi seterusnya.

http://sakuratoto.com/?ref=jovial88

walau bagaimanapun, seks oral atau teknik menjilat kemaluan isteri perlu dilakukan dengan betul untuk memastikan isteri anda benar benar bersedia. Jika teknik menjilat kemaluan isteri tidak dilakukan dengan betul, isteri anda mungkin akan kurang agresif ketika tiba masa untuk aksi seterusnya.

Di sini saya berikan beberapa teknik menjilat kemaluan isteri untuk anda praktikkan dan buatkan isteri anda bersedia.

1. Kenali Kemaluan Isteri Anda

http://sakuratoto.com/?ref=jovial88

Sebagai seorang suami, dan sebagai seorang lelaki anda harus mengetahui anatomi, atau fungsi setiap bahagian kemaluan isteri anda. Anda perlu tahu di mana kedudukan biji kelentit, bibi luar, bibir dalam, lubang faraj, penerium dan sebagainya. Anda juga perlu tahu fungsi setiap bahagian tersebut. Sebagai contoh anda perlu tahu biji kelentit adalah bahagian yang paling sensitif pada kemaluan isteri anda. Dan Biji kelentit juga adalah satu satunya organ pada tubuh wanita yang dicipta hanya untuk memberikan kenikmatan seksual.

2. Beri 'Hint' sebelum mula menjilat kemaluan isteri

http://sakuratoto.com/?ref=jovial88

Jika ini adalah kali pertama anda ingin menjilat kemaluan isteri anda, adalah disyorkan anda berikan hint atau bunga bunga terlebih dahulu. kebanyakan wanita yang tidak mengalami pengalaman seks oral akan berasa kurang selesa kali pertama melakukannya. Ada juga yang akan terkejut dan menolak kepada seks oral. Oleh karena itu jangan terus menuju kearah kemaluan beliau. Mulakan dengan menjilat bahagian lain terlebih dahulu. Contohnya bahagian perut dan pangkal paha sebelum kemaluan isteri anda. Pastikan beliau benar benar bersedia. Jika anda melakukan pemanasan pada bada bahagian sekeliling kemaluan isteri anda dengan betul, tidak mustahil beliau sendiri yang akan mendekatkan lidah anda pada kemaluan beliau dengan tidak disadari.

3. Jangan Berhenti Setengah jalan

http://sakuratoto.com/?ref=jovial88

Wanita adalah makhluk yang sukar untuk terangsang dan dirangsang. Anda perlu mengambil faktor ini ketika menjilat kemaluan isteri anda. Oleh itu jangan menjilat kemaluan isteri anda sekerat jalan, yaitu hanya sebentar sahaja. Anda perlu melakukan permainan ini dalam jangka masa yang panjang. Cuba lakukan eksplorasi kepada setiap bahagian kemaluan isteri dengan lidah. ambil masa anda dan jangan terburu buru.

4. Cipta Variasi

http://sakuratoto.com/?ref=jovial88

Jadi kreatif dan perbagian ritma ketika menjilat kemaluan isteri anda. Contoh mulakan dengan mengelilingi biji kelentit beliau dengan perlahan lahan, kemudian teruskan dengan menekan biji kelentit beliau. Atau anda boleh selang-selikan dengan menjolok lubang faraj beliau dengan lidah anda. 'Point"nya disini ialah jangan lakukan gerakan yang sama berulang-ulang kali. Ini akan membuatkan isteri anda menjadi bosan dan hilang mood. Jangan lupa juga untuk mengeluarkan bunyi-bunyi desahan yang menunjukkan anda enjoy apa yang anda lakukan.

Teknik menjilat kemaluan isteri yang saya berikan di atas adalah antara teknik-teknik asas seks oral yang boleh anda lakukan ketika berasmara. Walaupun teknik-teknik ini sudah memadai untuk membuatkan isteri anda mengerang keenakan dan bersedia untuk gerakan selanjutnya, terdapat berbagai lagi teknik menjilat memek yang lebih 'advance' yang boleh anda lakukan kepada isteri anda.

Teknik-teknik seks oral yang 'advance' ini boleh membuatkan isteri anda hilang kawalan dan tidak mustahil membuat isteri anda klimaks dan pancut hanya dengan lidah anda. Ramai yang tidak percaya isteri boleh mastubrasi hanya dengan teknik permainan lidah suami, tetapi dengan teknik permainan lidah yang 'advance' istri bisa mencapai klimaks.


Agen Togel Online Terpercaya - www.sakuratoto.com
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Sylvia Goh | Toto Solid Prediksi | Syair Sakuratoto
Copyright © 2011. Berita Hangat Terkini - All Rights Reserved
Template Created by Sylvia Goh Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger